Home 

Laatste Food nieuws


 
XAPLOGISTICS WORDT DELAWARE CONSULTING

BELGISCHE DELAWARE CONSULTING BREIDT DANKZIJ OVERNAME NETWERK UIT NAAR NEDERLAND

Kortrijk (België), 's Hertogenbosch (Nederland), 18 december 2008 - De Belgische IT-dienstverlener Delaware Consulting neemt XAPlogistics over. Delaware heeft dit besloten naar aanleiding van een succesvolle samenwerking tussen de twee bedrijven. Met de overname van de SAP implementatiespecialist voor de voedingssector breidt Delaware Consulting haar internationale netwerk uit naar de Nederlandse markt en verstevigt zo haar Europese positie.

Delaware Consulting kende de afgelopen jaren een indrukwekkende groei. De onderneming opende vestigingen in Antwerpen, China, de Verenigde Staten en Luxemburg. Het aantal medewerkers groeide tot boven de 350 en het bedrijf haalde een groot aantal nieuwe opdrachten binnen. De sleutel tot dat succes is een stevige reputatie voor resultaatgerichte IT-oplossingen die business en technologie weten te verzoenen. Delaware Consulting, dat al jaren de titel van SAP Gold partner draagt, ziet een toenemende interesse voor haar SAP All-in-One aanbod: een reeks oplossingen die de toegevoegde waarde van SAP software combineren met voorgeconfigureerde best practices voor een specifieke sector.

Delaware Consulting BV

De SAP All-in-One oplossing die Delaware Consulting uitwerkte voor de voedingssector, FAST-Food®, wordt al meer dan 5 jaar met succes geïmplementeerd. In 2007 vond het pakket ook zijn weg naar de Nederlandse markt, door een strategisch partnership tussen Delaware Consulting en XAPlogistics uit 's Hertogenbosch. XAPlogistics paste de oplossing enigszins aan om aan de eisen van de Nederlandse voedingssector tegemoet te komen en breidde haar bereik uit naar de groothandels van voedingsproducten. Door middel van een overname zet Delaware Consulting nu de succesvolle samenwerking met XAPlogistics om in een volledige integratie. De Belgische IT-dienstverlener neemt de business en medewerkers van XAPlogistics over en doopt zijn nieuwe vestiging Delaware Consulting BV. Arie van der Veer en Jacko Obels, de huidige eigenaars van XAPlogistics, verzekeren de continuïteit van hun business als partners van het nieuwe Nederlandse Delaware Consulting kantoor.

SAP All-in-One voor de Nederlandse markt
Naast FAST-Food® zal Delaware Consulting de Nederlandse markt ook benaderen met andere oplossingen, zoals FAST-Engineer® (discrete manufacturing), FAST-Chemicals® (chemische industrie), FAST-CRM® (een compacte oplossing die het beheer van verkoop, marketing en diensten optimaliseert) en FAST-BI® (een innovatieve template die jaren ervaring in datawarehousing en business intelligence bundelt). "Dankzij hun geïntegreerde, best-practices aanpak en modulaire structuur staan de FAST-oplossingen voor een korte, kostenefficiënte implementatie en doorgedreven flexibiliteit. Die voordelen betekenen voor het mkb een grote toegevoegde waarde in het huidige economische klimaat", aldus Jacko Obels.

Aanwezigheid op Europese markt versterken
Arie van der Veer over de integratie: "Onze consultants delen tal van gezamenlijke waarden: een passie voor innovatie en inventiviteit, de vastberadenheid om elk project tot een goed einde te brengen en de wil om een langetermijnrelatie op te bouwen met elke klant. Door de krachten te bundelen, krijgen beide bedrijven er een berg aan ervaring en knowhow over SAP bij. Hiermee kunnen we de bestaande klanten van XAPlogistics toegevoegde waarde bieden en nieuwe klanten voordeel bieden met onze innovatieve IT-oplossingen en diensten."

Over Delaware Consulting

Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde IT-oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op SAP en Microsoft technologie. De onderneming, die de titels van Gold SAP Channel, NetWeaver en Business Objects partner en van Gold Certified Microsoft partner aanvoert, werkt permanent aan het uitbreiden en versterken van zijn organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel ruim 350 professionals in kantoren in Kortrijk, Antwerpen, Luxemburg, China en de VS.

www.delaware-consulting.com

Contactgegevens:

Bosvoordelaan 1

5628 VN Eindhoven

T : 040-292 7212

F : 040-292 7211

info@xaplogistics.nl

-


http://www.gameballs.nl/

http://www.gameballs.nl/

 Bezoekadres

XAPlogistics is in de partnerport van het nieuwe Hoofdkantoor van SAP Nederland  gevestigd. Het bezoekadres is Amerikastraat 10 5232 BE te Den Bosch. Het pand ligt prominent naast de A2 , vlakbij het oude hoofdkantoor van SAP Nederland. 

 

Solutions by partnership ®